3 gedachten over “Uitslag Kukai Winter23”

 1. Beste, ik zond vorige week een winterhaiku in. Ik vroeg me af waar ik alle ingezonden haikus kan vinden en hoe ik mee kan stemmen.

  hartelijk dank

  Beantwoorden
  • Leuk dat je meedoet aan deze kukai. Een kukai is een haikuwedstrijd waarbij de deelnemers de jury zijn. Je kunt controleren of je inzending goed in ontvangen op deze webpagina: https://poetrykukai.com/kukai-winter23-stemmen/

   Als de inzendtermijn gesloten is, komt wordt op deze webpagina een stemformulier geplaatst. Tijdens de stemperiode is deze pagina beveiligd met een wachtwoord, want alleen de deelnemers mogen hun stem uitbrengen. De deelnemers ontvangen het wachtwoord van onze wedstrijdsecretaris. Veel succes!

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.